Lady Bel Lady White

15.95

Tämä proteiinipitoinen shampoo on suunniteltu erityisesti koirille ja kissoille, joilla on valkoinen tai vaalea turkki. Lady White on ihanteellinen mm. villakoiralle, maltankoiralle tai afgaaneille, spitzille, bobtaileille, pyreneiläisille vuoristokoirille, länsiylämaanvalkoisille ja persialaisille kissoille.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3553330101079 Osastot: ,

Kuvaus

Tämä proteiinipitoinen shampoo on suunniteltu erityisesti koirille ja kissoille, joilla on valkoinen tai vaalea turkki. Lady White on ihanteellinen mm. villakoiralle, maltankoiralle tai afgaaneille, spitzille, bobtaileille, pyreneiläisille vuoristokoirille, länsiylämaanvalkoisille ja persialaisille kissoille.

Kaikille turkkityypeille sopiva shampoo kirkastaa ja yhtenäistää turkin värejä. Sen lisäksi, että Lady White auttaa estämään valkoisen ja vaalean turkin kellastumisen, se edistää turkin kasvua, lisää kiiltoa ja helpottaa harjaamista.

Kaikki LadyBel tuotteet ovat suunniteltu eläimiä ja luontoa kunnioittaen, tuotteet tai niiden ainesosat eivät ole eläintestattuja, ja kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä. Tuotteiden ainesosat ovat peräisin Euroopasta, ja tuotteita kehitetään jatkuvasti. Tuotteissa on käytetty luonnollisia tehoaineita, puhdistettua vettä, elintarvikevärejä, ja ne ovat suunniteltu mahdollisimman tiiviiksi. 

Lisätiedot

Millilitrat

200ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lady Bel Lady White”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *