Lady Bel Lady Jojoba

17.95

Tämä jojobaöljyemulsio-shampoo on erityisesti kehitetty hoitamaan ja suojaamaan pitkiä ja ylellisiä turkisia. Tämä erittäin kosteuttava shampoo sopii mm yorkshireille, afgaaneille, maltan koirille, villakoirille, Lhasa Apsoille, shih tzuille, settereille ja cockereille.

Kuvaus

Tämä jojobaöljyemulsio-shampoo on erityisesti kehitetty hoitamaan ja suojaamaan pitkiä ja ylellisiä turkisia. Tämä erittäin kosteuttava shampoo sopii mm yorkshireille, afgaaneille, maltan koirille, villakoirille, Lhasa Apsoille, shih tzuille, settereille ja cockereille. Lady Jojoba taistelee kuivaa turkkia ja ihoa vastaan, deodorisoi, edistää karvojen kasvua ja suojaa turkin väriä samalla kun se pehmentää ja hoitaa turkkia. Lady Jojoba on kasviöljytuotteiden ystävien suosima shampoo. Tämä luonnollisen kauneuden shampoo on hienovaraisesti tuoksuva.

Kaikki LadyBel tuotteet ovat suunniteltu eläimiä ja luontoa kunnioittaen, tuotteet tai niiden ainesosat eivät ole eläintestattuja, ja kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä. Tuotteiden ainesosat ovat peräisin Euroopasta, ja tuotteita kehitetään jatkuvasti. Tuotteissa on käytetty luonnollisia tehoaineita, puhdistettua vettä, elintarvikevärejä, ja ne ovat suunniteltu mahdollisimman tiiviiksi. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lady Bel Lady Jojoba”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *