fbpx

Lemmikki Lounge


Lemmikki Lounge palvelut lemmikksi hyvinvoinnin tueksi!

Meillä on laajasti erillaisia palveluita, jotka on mahdollista mukauttaa eläimesti tarpeiden mukaan.

Tärkeintä meillä on, että lemmikkisi ei koe palveluita stressaavana. Emme pakota lemmikkiä mihinkään vaan otamme eläimen tarvitseman ajan kaikkeen tekemiseemme.

Palvelumme


Trimmaus 50€/h

Sisältää halutun tirmmauksen (leikkaus, nypintä yms), pesun, kynsien leikkauksen ja yleisen siistinnän omistajan toiveiden mukaan. Pesussa käytettään Lady Bel tuotesarjan tuotteita


Pohjavillan poisto 50€

Pohjavilla poistetaan harjaamalla, sekä puhaltamalla. Ei sisällä pesua tai kynsienleikkausta. Jos toivotaan pesu hyödynnetään trimmauksen hinnoittelua.


Pelkkä Pesu 30€

Pelkkä koiran pesu sisältää pesun laadukkailla Lady bel tuotesarjan tuotteilla, sekä kuivauksen ja harjauksen.


Tassuhoito 25€

Tassuhoidossa hoidetaan kokonaisvaltaisesti koiran tassut. Siistitään tassukarvat, leikataan kynnet ja hierotaan sekä rasvataan anturat.


Hammaskiven poisto 60€

Hammaskivenpoistossa hammaskivi pehmennetään ultraäänilaiteella, jonka jälkeen hammaskivi rapsutettaan pois. Poisto ei ole sama kuin eläinlääkärissä tehtävä hammaskivenpoisto, mutta voi pidentää hammaskivenpoiston tarvetta eläinlääkärissä.


Kynsienleikkuu 15€

Kynsienleikkuu ei ole kaikkien koirien suosikki puuhaa, mutta me koitamme tehdä siitä helpompaa. Otamme kynsienleikkuussa koiran tarvitseman ajan. Huom! Leikkaamme myös Kanien, pienjyrsijöiden ja kissojen kynsiä samalla perjaatteella.


Korvien Putsaus 20€

Korvat puhdistetaan ja siistitään asiakkaan toiveiden mukaan. Korvat puhdistetaan pumpulilla ja puhdistus aineella.


Usein Kysyttyjä Kysymyksiä!

Miten saan nopeiten varattua ajan?

Jos tarvitset ajan saman tai muutaman päivän sisällä, nopeiten saat varattua ajan soittamalla Järvenpään myymälän liikkeeseen: 050 366 5599.

Mitä teen jos aika tarvii peruuttaa?

Jos koirasi sairastuu, voit peruuttaa ajan soittamalla myymälän numeroon 050 366 5599. Jos koirallasi on juoksut se ei ole este hoidoille.

Koirani on herkkä eikä pidä mm. kynsienleikkauksesta. Mitä teen?

Paras tapa saada koira rohkaistua uusiin tilanteisiin ja muiden ihmisten käsittelyyn on mahdollistaa koiralle positiiviset kokemukset. Herkkä tai “hankala” koira kuten muutkin koirat ovat meillä yksilöitä, joiden kanssa otamme niiden tarvitseman ajan ja tilan.